Υλικά
500 γρ. αλεύρι σιταρένιο
Λίγο αλάτι
Νερό όσο πάρει
Για το σιρόπι
150 γρ. βούτυρο κατσικίσιο
150 γρ. μέλι
Εκτέλεση
Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε το αλεύρι με λίγο αλάτι και προσθέτουμε νερό μέχρι να γίνει ένας χυλός. Βάζουμε στην φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει και το αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο. Παίρνουμε με μια μικρή κουτάλα λίγο χυλό και ρίχνουμε στο τηγάνι απλώνοντάς το μίγμα να πάει παντού. Αφήνουμε για 2-3 λεπτά να ψηθεί και γυρίζουμε από την άλλη πλευρά. Όταν φτιάξουμε αρκετά δροσοπίτια τα κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει. Προσθέτουμε το μέλι και αφήνουμε το σιρόπι να βράσει για 5 λεπτά.
Ρίχνουμε ζεστό το σιρόπι πάνω στα δροσοπίτια και τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας για να πάει παντού το σιρόπι.
πηγη makriamirodia