από την καλή μας φίλη Olga Devi
Υλικά
- 4 μήλα ψιλοκομμένα κ ανακατεμένα με 1 κουταλια της σουπας ζαχαρη κ 1 κουταλια του καφε κανελα.
- Σε αλλο μπολ χτυπαμε με αυγοδαρτη (σύρμα) 4 αυγα, 1,5 φλιτζ ζαχαρη, 1 φλιτζ ηλιελαιο.
- Προσθετουμε 2 βανιλιες, 1 φακελακι μπεικιν παουντερ κ 2,5 φλιτζ αλευρι γοχ.
- Μολις τα ανακατεψουμε καλα ριχνουμε στο μειγμα αυτο κ τα μηλα μας κ τα ενσωματωνουμε.
- Σε πυρεξ βαζουμε λαδοκολλα, ρίχνουμε το μείγμα και ψηνουμε στους 180, αντιστάσεις, με προθέρμανση
- Στον δικό μου φούρνο, χρειάστηκε 55 λεπτα.
- Μετα τα 40 λεπτα ελεγχεις με οδοντογλυφιδα ή μαχαιρι να βγει καθαρο.