French fries ή αλλιώς τηγανιτές πατάτες!
Τι είναι επιτέλους αυτό το μυστικό που τις κάνει υπέροχες;

Απλά 4 βήματα
-
Κόβετε τις πατάτες ομοιόμορφα (αν έχετε εργαλείο ακόμα καλύτερα)
-
Τις βάζετε σε μπωλ με κρύο νερό για 1/2 ώρα (ή μέχρι να θολώσει , που σημαίνει ότι έχουν αποβάλει το άμυλο)
-
Τηγανίζετε σε δύο στάδια, πρώτα για 5-6′ σε δυνατή θερμοκρασία (6-7)
-
Τις βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και μετά βάζετε το μάτι της κουζίνας στο φουλ και τηγανίζετε μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα!