Από την καλή μας φίλη Βούλα Αραμπατζή
Συνταγή εδώ.. Martha Tsikitikou
Ένα λίτρο γάλα 3,5% .
200 γρ. γιαούρτι .
3 αυγά .
1 κουταλάκι αλάτι.
άνηθο μπόλικο.
Ανακατεύουμε αυγά με γιαούρτι , βράζουμε τό γάλα με αλάτι , μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε φωτιά κε σιγά σιγά προσθέσουμε γιαούρτι με τα αυγά.Σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε μέχρι να πάρει βράση. Βράζουμε 5-7 λεπτά κε αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά. Προσθέσουμε άνηθο κε αφήνουμε πάλι για 10 λεπτά. Μετά στο Σουρωτή βάζουμε ένα πανί για να φιγει το υγρό. Όταν θα φιγει το υγρό βάζουμε όπως είναι σε ένα πιάτο από πάνω κανένα βάρος κε στο ψυγείο για 5 ώρες. Καλή όρεξη.