Από την καλή μας φίλη Έφη Κωτούλα
Μεθυσμένες φτερούγες γαλοπούλας!!!
Υλικα
Φτερούγες γαλοπουλας
1/2 φλυτζανι λαδι
1 μπύρα τενεκεδακι
Αλατι
Πιπερι
Σκόρδο
Εκτελεση
Πλένουμε καλά τις φτερούγες κ τις στεγνωνουμε με χαρτί κουζίνας για να μην πιτσιλισουν όταν τις βάλουμε στο λάδι.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι κ το αφήνουμε να πιάσει θερμοκρασία, έπειτα ρίχνουμε μέσα τις φτερούγες και τις αφήνουμε να πιάσουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια σβυνουμε με τη μπύρα κ αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Τέλος προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι κ το σκόρδο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά κ αφήνουμε να βράσει το φαγητό μας μέχρι να καρφώνονται οι φτερούγες μας με το πηρουνι. Αν δε φτάνει το υγρό προσθέτουμε ζεστό νερό. Σερβίρουμε είτε με πατάτες τηγανητές είτε με ρύζι.
Καλή σας όρεξη κ καλό μεσημέρι!!!