Μια πεντανόστιμη γαλόπιτα (γαλατόπιτα) από την ιστορική Τριπολιτσά Νομού Αρκαδίας! Πασχαλινή συνταγή για όλες τις ώρες!
απο το
https://www.masame.gr/recipe/
Υλικά
15 μερίδες
-
1 κιλό γάλα
-
2 κούπες τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό
-
1 κούπα τσαγιού ζάχαρη
-
5 αυγά
-
2 κουταλιές σούπας βούτυρο
Εκτέλεση
-
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς για 25-30 λεπτά (αναλόγως το φούρνο)
δημοσιεύθηκε στο cookpad, Evgenia Kalamatiani