Πώς φτιάχνω Ginger Beer στο σπίτι;
“Χρειαζόμαστε 1 πλαστικό μπουκάλι με εμφιαλωμένο νερό, χυμό από 2-3 λεμόνια ανάλογα πόσο ξινή την θέλουμε, 1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη και ένα κουταλάκι μαγιά μπύρας σε σκόνη ή 1 κουταλιά της σούπας φρέσκια μαγιά μπύρας (σε κύβο) και 1-2 κ.σ. τζίντερ τριμμένο.
Τα αναμιγνύουμε αφήνουμε για τρεις με πέντε ώρες.
Είναι έτοιμο όταν ζουλάμε το μπουκάλι και δεν πιέζεται.
Προσοχή μην το ξεχάσουμε και σκάσει.
πηγη diatrofi.gr / Κυριακή Απέργη Διατροφολόγος