Η πιο λαχταριστή πίτσα που μπορείτε να φτιάξετε, απλά με ένα κόλπο στην περίμετρό της!
Υλικά
Ζύμη πίτσας σπιτικής ή εμπορίου περίπου 450g
8 ραβδάκια τυρί κίτρινο ή 8 χοτ ντογκ ή 4 και 4
Σάλτσα πίτσας
200γρ. μοτσαρέλα
50γρ φέτες πεπερόνι
15γρ (1 κουταλιά της σούπας) λιωμένο βούτυρο
Πώς γίνεται
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220-250 δέκα λεπτά πριν από τη χρήση.
Θα ψήσετε σε ταψί με λαδόκολλα ή σε λαδόκολλα πάνω σε σχάρα χωρίς ταψί ή πάνω σε αναποδογυρισμένο ταψί!
Αν έχετε ειδικό ταψάκι με τρύπες για πίτσα ακόμα καλύτερα
Τεντώστε την πίτσα σε κύκλο 40-50εκ και τακτοποιήστε το τυρί ή τα χοτ ντογκ αφήνοντας λίγο ζυμάρι για να τα τυλίξετε.
Κόψτε σε κομμάτια και γυρίστε τα προς τα μέσα (όποιο κομμάτι έχει τυρί, κλείστε το από την εξωτερική πλευρά να μην τρέξει, προς τα μέσα να τρέξει δεν πειράζει)
Βάλτε τα υλικά που θέλετε και στη συνέχεια ψήστε την πίτσα 12-13 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο σας)