Από την καλή μας φίλη Πόπη Μητραλέλη
Τα πιο ιδιαίτερα Ιταλικά ρολακια , εκτελεσμενα αλά Ελληνικά.
Χτυπάμε 5 αυγά και προσθέτουμε 2 χοντροτριμμένα κολοκυθάκια,
1 κούπα γραβιέρα ( έβαλα με λίγα λιπαρά),
αλατοπιπερο
πάπρικα ,
ρίγανη και φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο .
Στρώνουμε λαδόκολλα σ ενα ορθογώνιο ταψί ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε στους 190 αντιστάσεις για περίπου μισή ώρα. Αφού κρυώσει αλείφουμε με τυρί Φιλαδέλφεια και ψητές Φλωρίνης, ρολάρουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Συνοδεύτηκε με ροδέλες κρεμμυδιών ( μαριναρισμένες σε γιαούρτι με αλατοπίπερο και πάπρικα και μετά αλευρωμα), Μελιχλωρο Λήμνου σαγανάκι και πατάτες.