Από τον καλό μας φίλο Γιώργο Χαιρόπουλο
Τι καλύτερο από κάτι θαλασσινό?
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ
Καλαμάρια μεγάλα 6-7
Τα καθαρίζουμε, κόβουμε τα πλοκάμια σε κομμάτια και τα τσιγαρίζουμε με ένα κρεμμύδι.
Βάζουμε δύο ντομάτες, 2 ντομάτες, 1κσ μπελτέ μαϊντανό κομμένο και όταν βράσουν ρίχνουμε για κάθε καλαμάρι 2 κ σ ρύζι γλασέ να βράσει.
Γεμίζουμε τα καλαμάρια και τα κλείνουμε με 1-2 οδοντογλυφίδες. Τα βάζουμε στο ταψί με 2 ντομάτες τριμμένες, νερό και λάδι. Περίπου 1 ώρα στους 180 μέχρι να πάρουν χρώμα.