- Μυστικά για πετυχημένο κανταΐφι!
Μαζί με την γέμιση θα ανακατέψετε και κυβάκια βούτυρου παγωμένου!
Δηλαδή θα κάνετε την γέμιση σας κανονικά, και να θυμάστε ότι τα 500γρ φύλλου κανταϊφιού βγάζουν 24 κανταϊφάκια!
Άρα θα έχετε στην γέμιση και 24 κομμάτια-κυβάκια βούτυρου!
(Μυστικό από το cookeatup.com!) - Ακόμα ένα μυστικό είναι το ξεπάγωμα. Θα το ξεπαγώσετε από το προηγούμενο βράδυ στην συντήρηση του ψυγείου
- Θα ανοίξετε πολύ πολύ καλά το κανταΐφι, σχεδόν θα το χτενίσετε
- Το ψήσιμο θα είναι αργό και για πολλή ώρα, δηλαδή στους 150 βαθμούς, αντιστάσεις, χωρίς προθέρμανση για 1,5 με 2 ώρες.
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Μύδια σαγανάκι σπεσιαλιτέ Θεσσαλονίκης
- Έφη Γρίβα στο Μύδια σαγανάκι σπεσιαλιτέ Θεσσαλονίκης
- Demy Nika στο Κρεατόπιτα Λιτοχώρου (πρωτοχρονιάτικη)
- Ελένη κωνσταντα στο Κρεατόπιτα Λιτοχώρου (πρωτοχρονιάτικη)
- Demy Nika στο Focaccia (Φοκάτσια) το ιταλικό ψωμί με αρωματικά
Ιστορικό
- Νοε 2023
- Σεπτέμβριος 2023
- Ιούνιος 2023
- Απρίλιος 2023
- Μαρ 2023
- Φεβ 2023
- Ιαν 2023
- Νοε 2022
- Οκτ 2022
- Σεπτέμβριος 2022
- Αυγ 2022
- Ιούλιος 2022
- Ιούνιος 2022
- Μάϊος 2022
- Απρίλιος 2022
- Μαρ 2022
- Φεβ 2022
- Ιαν 2022
- Νοε 2021
- Οκτ 2021
- Σεπτέμβριος 2021
- Αυγ 2021
- Ιούλιος 2021
- Ιούνιος 2021
- Μάϊος 2021
- Απρίλιος 2021
- Μαρ 2021
- Φεβ 2021
- Ιαν 2021
- Δεκ 2020
- Νοε 2020
- Οκτ 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αυγ 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάϊος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μαρ 2020
- Φεβ 2020
- Ιαν 2020
- Δεκ 2019
- Νοε 2019
- Οκτ 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αυγ 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάϊος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μαρ 2019
- Φεβ 2019
- Ιαν 2019