- Μυστικά για πετυχημένο κανταΐφι!
Μαζί με την γέμιση θα ανακατέψετε και κυβάκια βούτυρου παγωμένου!
Δηλαδή θα κάνετε την γέμιση σας κανονικά, και να θυμάστε ότι τα 500γρ φύλλου κανταϊφιού βγάζουν 24 κανταϊφάκια!
Άρα θα έχετε στην γέμιση και 24 κομμάτια-κυβάκια βούτυρου!
(Μυστικό από το cookeatup.com!) - Ακόμα ένα μυστικό είναι το ξεπάγωμα. Θα το ξεπαγώσετε από το προηγούμενο βράδυ στην συντήρηση του ψυγείου
- Θα ανοίξετε πολύ πολύ καλά το κανταΐφι, σχεδόν θα το χτενίσετε
- Το ψήσιμο θα είναι αργό και για πολλή ώρα, δηλαδή στους 150 βαθμούς, αντιστάσεις, χωρίς προθέρμανση για 1,5 με 2 ώρες.
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Γαλατόπιτα με φύλλο κρούστας
- Παναγιώτης στο Γαλατόπιτα με φύλλο κρούστας
- Demy Nika στο Το σωστό σιρόπιασμα στα γλυκά ταψιού
- Λαμπρινή Τρουμπούκη στο Το σωστό σιρόπιασμα στα γλυκά ταψιού
- aA στο Κουνέλι τσιγαριαστό (σπεσιαλιτέ Κρήτης)
Ιστορικό
- Μάιος 2024
- Νοέμβριος 2023
- Σεπτέμβριος 2023
- Ιούνιος 2023
- Απρίλιος 2023
- Μάρτιος 2023
- Φεβρουάριος 2023
- Ιανουάριος 2023
- Νοέμβριος 2022
- Οκτώβριος 2022
- Σεπτέμβριος 2022
- Αύγουστος 2022
- Ιούλιος 2022
- Ιούνιος 2022
- Μάιος 2022
- Απρίλιος 2022
- Μάρτιος 2022
- Φεβρουάριος 2022
- Ιανουάριος 2022
- Νοέμβριος 2021
- Οκτώβριος 2021
- Σεπτέμβριος 2021
- Αύγουστος 2021
- Ιούλιος 2021
- Ιούνιος 2021
- Μάιος 2021
- Απρίλιος 2021
- Μάρτιος 2021
- Φεβρουάριος 2021
- Ιανουάριος 2021
- Δεκέμβριος 2020
- Νοέμβριος 2020
- Οκτώβριος 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αύγουστος 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάιος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μάρτιος 2020
- Φεβρουάριος 2020
- Ιανουάριος 2020
- Δεκέμβριος 2019
- Νοέμβριος 2019
- Οκτώβριος 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αύγουστος 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάιος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μάρτιος 2019
- Φεβρουάριος 2019
- Ιανουάριος 2019