Από την καλή μας φίλη Ευγενία Ράπτη
Κέικ καρότου με κρέμα μοναδικό!
Υλικά
4 αυγα
225 γρ.ζαχαρη
300 γρ αλεύρι
1κγ κανέλα
1 κγ μπεικιν
1/2 κγ σόδα φαγητού
1/2 κγ αλάτι
150 γρ καρύδια τριμμένα
μια κούπα μεγάλη καρότα τριμμένα
Γλάσο
125 βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
250 τυρί κρέμα
Βανίλια
Ζάχαρη άχνη 75 γρ
Εκτέλεση
Χτυπάμε ζάχαρη και αυγά μετά το λάδι και μετά με μαριζ τα καρότα αλεύρι σόδα μπεικιν καρύδια
Σε φόρμα για 45 λεπτά 180 βαθμούς, αντιστάσεις και μέχρι να βάλετε ένα μαχαίρι προς το τέλος του ψησίματος μέσα στο κέικ, και να βγει καθαρό από ζύμη
Μόλις κρυώσει βάζουμε το γλάσο