Από την καλή μας φίλη Κατερίνα Γιαννιού
Υλικά
1 ποτήρι νερού σπορελαιο
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι ζάχαρη
1 κουταλάκι σόδα φαγητού (ή 3 κ.γλ. μπέικιν)
2 κουταλάκια κανέλα.
1 κουταλάκι γαρίφαλο.
1 φακελάκι μπεικιν ή 2 κ.γλ. (πιο πάνω αντί για σόδα αν βάλετε μπέικιν, συνολικά θέλετε 5 κ.γλ μπέικιν)
και αλεύρι για όλες τις χρήσεις, όσο πάρει, μέχρι η ζύμη να πλάθεται ωραία, και να είναι μαλακή
στους 180° βαθμούς, αέρα, ψήσιμο σχεδόν 25 λεπτά!!