Από την καλή μας φίλη Μάρθα Σπηλιοπούλου
Κουνέλι στιφάδο.
Κόβω το κουνέλι και το βάζω σε μαρινάδα που έχω φτιάξει με κρασί μπρούσκο δεντρολίβανο δάφνη κρεμμύδι σκόρδο γαρύφαλλο μπαχάρι κόκκους πιπέρι κανέλα ξύλο ανακατεύω και το βάζω στο ψυγείο για 24 ώρες.
Καθαρίζω τα κρεμμυδάκια στιφάδου που τα έχω βάλει για λίγη ώρα σε ζεστό νερό για να μην έχω δάκρυα καθαρίζονται πιο εύκολα.
Τα σοτάρω καλά με λάδι.
Σοτάρω καλά το κουνέλι να πάρει χρώμα προσθέτω 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο να σωταριστεί καλά σε ζεστό νερό διαλύω μία κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας και λίγο pummaro ψιλοκομμένο ντοματάκι και το ρίχνω στην κατσαρόλα προσθέτω τα κρεμμύδια τα μπαχαρικά το σκόρδο μαγειρεύω το φαγητό σε απλωτή κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά δεν ανακατεύω μόνο κουνάω την κατσαρόλα λίγο πριν το τέλος του μαγειρέματος ρίχνω λίγο ξύδι.