Και τέλος Κρεμμυδόπιτα της Ραψάνης!
(συνταγή από http:// magirevoparadosiaka.blogspo t.com/p/blog-page.html)
(συνταγή από http://
2 Κιλά κρεμμύδια.
½ Κιλό ρύζι.
Αλάτι – Πιπέρι.
11 Φύλλα κρούστας.
Λάδι για ράντισμα των φύλλων.
Εκτέλεση:
Βράζουμε για λίγο, το ρύζι.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια.
Προσθέτουμε, αλάτι και πιπέρι.
Αναμειγνύουμε το ρύζι, με τα κρεμμύδια.
Στρώνουμε 4 φύλλα λαδωμένα. Ρίχνουμε τη μισή γέμιση.
Στρώνουμε άλλα 3 φύλλα ραντισμένα με λάδι. Προσθέτουμε την υπόλοιπη γέμιση.
Σκεπάζουμε με τα 4 τελευταία φύλλα.
ΨΗΣΗΜΟ: 1 ώρα – 200 βαθμοί.