από την καλή μας φίλη Μαρία Καπουσούζογλου
Υλικά
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
¾ κούπας ελαιόλαδο
½ κούπα νερό
2 κ γλ ζάχαρη
1 κ γλ αλάτι
1 κ γλ ρίγανη
1/2 κγλ. Baking powder
Τρόπος παρασκευής
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς, στρώνουμε δυο λαμαρίνες φούρνου με λαδόκολλα
Προσθέτουμε όλα τα υλικά στον κάδο ή σε μια λεκάνη και ανακατεύουμε σε μέτρια ταχύτητα για 4-5 λεπτά μέχρι να ξεκολλάει η ζύμη από τα τοιχώματα.
Πλάθουμε με τα χέρια μας μπαστουνάκια ζύμης με ίδιο πάχους και τα τοποθετούμε στις λαδόκολλες.
Ψήνουμε για 20-25 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
Για όλους εμάς που αγαπάμε τα κριτσινια!