Γρήγορο Κροκ Μεσιέ (Croque-monsieur), Γαλλική συνταγή
Υλικά
2 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως
1 αυγό χτυπημένο
1 μεγάλη χούφτα τριμμένο τσένταρ
ή κασέρι
2 φέτες ζαμπόν, κομμένα σε λωρίδες
μια τσιμπιά μουστάρδα σε σκόνη
Ζεστάνετε το τηγάνι ή σχαροτήγανο το ψωμί και στις δύο πλευρές. Ενώ το ψωμί ψήνεται, συνδυάστε όλα τα άλλα συστατικά σε ένα μπολ.
Απλώστε το μείγμα πάνω στο τοστ, στη συνέχεια τοποθετήστε για 3-4 λεπτά στο φούρνο στο γκριλ μέχρι να χρυσίσει και να “αφρίσει”. Κόψτε σε μισά και σερβίρετε.