2 Κιλά χόρτα διάφορα
1 Ματσάκι μαιντανό
1 Ματσάκι άνηθο
1 Ματσάκι μάραθο
250 Γραμμάρια τυρί φέτα τρυμμένη
4 Αυγά
1 Φλυτζάνι λάδι ελιάς
125 Γραμμάρια αλεύρι καλαμποκιού
Αλάτι και πιπέρι.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ:
250 Γραμμάρια αλεύρι καλαμποκιού
500 Γραμμάρια γάλα γιδοπρόβειο
1 Αυγό
1 Κουταλάκι ζάχαρι και 1/2 κουταλάκι αλάτι
ΦΤΙΑΞΙΜΟ…
Καθαρίζουμε,πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα χότρα,σε μία λεκάνη και τα αλατίζουμε.
Τα αφήνουμε για μισή ώρα να μαραθούν λιγάκι και τα τοποθετούμε σε σουρωτήρι για να τα στύψουμε καλά να φύγουν τα υγρά τους.
Τα βάζουμε σε μία λεκάνη και κοσκινίζουμε από πάνω το αλεύρι.
Προσθέτουμε τη φέτα, τα αυγά,τον άνηθο,τον μάραθο,τον μαιντανό που τα έχουμε ψιλοκόψει.
Ρίχνουμε το λάδι και αλατοπιπερώνουμε.Ανακατεύο
Σε μια άλλη λεκάνη φτιάχνουμε το κουρκούτι,ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί.
Σε ένα ταψί που το λαδώσαμε,ρίχνουμε το μισό κουρκούτι και το απλώνουμε.Από πάνω ρίχνουμε όλη τη γέμιση και τη σκεπάζουμε με το υπόλοιπο κουρκούτι που το στρώνουμε ομοιόμορφα.
ΨΗΣΙΜΟ: 180 Βαθμοί για 1 ώρα