Λιγκουίνι (ή άλλο ζυμαρικό) με τόνο, πράσο και κάπαρη!
Υλικά
350 γραμμάρια λιγκουίνι
50 γραμμάρια πράσα κομμένα όπως θέλετε ψιλοκομμένα
150g τόνο κονσέρβα
15γρ ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 χούφτα ψιλοκομμένη κάπαρη
2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
40γρ Παρμεζάνα τριμμένη
50 γραμμάρια πράσα κομμένα όπως θέλετε ψιλοκομμένα
150g τόνο κονσέρβα
15γρ ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 χούφτα ψιλοκομμένη κάπαρη
2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
40γρ Παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι, τα πράσα να μαραθούν μαζί με την κάπαρη.
Στο τέλος ρίχνουμε τον τόνο, αφήνουμε να μαγειρευτεί για 2-3′.
Ρίχνουμε τον μαϊντανό, σβήνουμε και αφήνουμε στην άκρη
Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν
Σερβίρουμε με παρμεζάνα τριμμένη
πηγη foodnetwork.co.uk