από την καλή μας φίλη Πόπη Μητραλέλη
Λουκουμαδάκια με φέτα και μέλι πραγματικά στο τσάκα τσάκα. Με ένα απίστευτο υλικό : μπύρα.
1 κουτί μπύρας 330ml
περίπου 500γρ αλεύρι
1,5 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν,
ελάχιστο αλάτι και ζάχαρη.
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε κι αφήνουμε να σταθεί μισή ώρα.
Πριν το τηγάνισμα μπόλικη χοντροτριμμένη φέτα. Δεν την καταλαβαίνεις την μπύρα γιατί εξατμίζεται το αλκοόλ και γίνονται πολύ τραγανοί απ έξω και αφρατοι μέσα. Και το μέλι από πάνω τους απογειώνει.
Είδα την συνταγή σε ένα τηλεοπτικό μαγκαζίνο του ΣΚΆΙ.