Από την καλή μας φίλη Μαρίνα Μωυσιάδου
Καλησπέρα στην ομάδα💖
Τραγανοι,χρυσαφενιοι,ευκολ
1 ποτήρι χλιαρό νερό-
1 μαγιά ξηρή-
1 πρέζα αλάτι-
1 πρέζα ζάχαρη-
1 1/
σπορελαιο για το τηγάνισμα.
Εκτέλεση:
Λιώνουμε την μαγια στο νερο, ριχνουμε το αλατι και την ζάχαρη και μετα το αλεύρι μεχρι να γίνει χυλός.
Το αφηνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα περίπου,και σε μία κατσαρολα με καυτο σπορελαιο τηγανίζουμε τους λουκουμάδες μας μεχρι να χρυσαφισουν!