Μανταρινάκια (κλημεντίνες) με σοκολάτα!
Νηστίσιμο και όχι μόνο! Εντυπωσιακό σίγουρα!
Υλικά
6 κλημεντίνες, ξεφλουδισμένες και τμηματοποιημένες σε κομμάτια
1 σοκολάτα μεγάλη με 70% κακάο
άνθος αλατιού (αν θέλετε, δίνει άλλη γεύση σε συνδυασμό)
1 σοκολάτα μεγάλη με 70% κακάο
άνθος αλατιού (αν θέλετε, δίνει άλλη γεύση σε συνδυασμό)
Τοποθετήστε τις φέτες κλημεντίνης σε μια λαδόκολλα. Λιώστε σοκολάτα είτε στο φούρνο μικροκυμάτων για 30” δευτερόλεπτα, είτε σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει.
Βυθίστε τη μισή κλημεντίνη στη σοκολάτα και στη συνέχεια ραντίστε με θαλασσινό αλάτι. Συνεχίστε με τις υπόλοιπες φέτες.
Βάλτε στο ψυγείο για 10 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Βάλτε στο ψυγείο για 10 λεπτά πριν το σερβίρετε.
howsweeteats.com