Από την καλή μας φίλη Ελένη Μηλιαρά Σπαντιδάκη
Όπως πέρσι..έτσι και φέτος έτοιμη η μαρμελάδα από Τζανερα ή Κορομηλά όπως τα ξέρουν αλλού…
Και είπα να σας καλέσω να την φάμε με Πανκεικς…
Κοπιάστε…..
Η εκτέλεση είναι πολύ απλή..
Δε ζυγίζω τίποτα…
Στρώσεις από Τζανερα και ζάχαρη
Τα αφήνουμε όλο το βράδυ να κατεβάσουν τα υγρά τους και την επομένη βάζω την κατσαρόλα στη φωτιά ..ξαφριζω ..και αφήνω να βράσει η μαρμελάδα σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσει, μέχρι να δέσει…στο τέλος προσθέτω το χυμό μισού λεμονιού…
Καλή επιτυχία!!!!