Υλικά
1,5 φλ.τσ. μαυρομάτικα φασόλια ωμά
1/2 κιλό σπανάκι
2 πράσα
καυκαλήθρες και μυρώνια (από 1 ματσάκι)
1 ξερό κρεμμύδι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
άνηθο
1 ποτήρι χυμό ντομάτας
Εκτέλεση
Βράζουμε τα φασόλια (τα έχουμε μουσκέψει το βράδυ)
Βάζουμε σε βαθύ σκεύος να μαραθούν όλα τα χόρτα και τα κρεμμύδια
Βάζουμε τα φασόλια σε ταψί, ρίχνουμε τα χόρτα και τον χυμό ντομάτας και λίγο από το νερό που έβρασαν μέσα.
Αλάτι-πιπέρι και αρκετό λάδι (1 φλ)
Ψήνουμε στους 200 αντιστάσεις, για 1 ώρα
πηγη mageirikhkaisuntages.blogspot.com