Μεθυσμένο ψωμί στον φούρνο!
Συνταγή άκρως ξελιγωματική, μεζές της στιγμής!
φρέσκο βούτυρο για το σκεύος
1/2 μπαγκέτα κομμένη σε μικρές μπουκιές
1/2 μικρό άσπρο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
50-60 γρ λεπτοκομμένο ζαμπόν
3/4 φλιτζάνι λευκό κρασί
1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1 1/2 φλιτζάνι τυρί που λιώνει
Ζεστάνετε το φούρνο στους 180-200 βαθμούς Τοποθετήστε το ψωμί σε ένα βουτυρωμένο σκεύος, Διασκορπίστε το κρεμμύδι και το ζαμπόν πάνω από το ψωμί. Ρίξτε το κρασί πάνω από το κρεμμύδι και το ζαμπόν και πασπαλίστε με το πιπέρι και το τυρί
Ψήστε μέχρι να λιώσει το τυρί και να αρχίσει να καφετίζει στα άκρα, περίπου 20 λεπτά.
Σερβίρετε