Αυτοσχεδιασμός!
Περίσσεψε χυλός για μπεζέδες, και έκανα 4 πατώματα (4 μεγάλους μπεζέδες, σε διαφορετικά μεγέθη)
Έκανα κρέμα με κάστερ πάουντερ όπως περιγράφει το κουτί (Μάρκα piccolino), μόνο που αντί για απλό γάλα έβαλα ζαχαρούχο.
Δηλαδή 1 κουτί ζαχαρούχο, 4 κοφτές κ.σ. κάστερ πάουντερ και ελάχιστη ζάχαρη (1-2 κ.σ.), 1/2 ποτήρι νερό,σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να πήξει.
Ξεπάγωσα με λίγο νεράκι λίγα φραγκοστάφυλλα και τα γαρνίρισα και μέσα και επάνω στην τουρτίτσα.
‘Εβαλα 1 μπεζε κάτω, κρέμα, λιγα φραγκοστάφυλλα, μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά.