Ζύμη:
6 αυγά
1 κούπα ζάχαρη
1 1/2 κούπα αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν
2 βανίλιες
125 γρ μαργαρίνη
1/2 κούπα τρούφα
Σιρόπι:
3 φλιτζάνια ζάχαρη
3 φλιτζάνια νερό
ξύσμα πορτοκαλιού
Επικάλυψη:
7 κουταλιές ζάχαρη
125 γρ μαργαρίνη
4 κουταλιές κακάο
2 κουταλιές κορν φλάου
1 ποτήρι νερό
1/2 ποτήρι γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μετά ρίχνουμε ολα τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης και χτυπάμε ελαφρά.
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι ή ένα πυρεξ και απλώνουμε την ζύμη
Ψήνουμε στούς 180 βαθμούς και μόλις κρυώσει το σιροπιάζουμε με το καυτό σιρόπι το σιρόπι εφ’οσον κοχλάσει θελει περιπου 8-9 λεπτα για να δεσει.
Βάζουμε σε ενα κατσαρόλι τη μαργαρίνη για την επικάλυψη να ζεσταθεί και σε ενα μπώλ ανακατεύουμε ολα τα υπόλοιπα υλικά της επικάλυψης και τα ρίχνουμε κι αυτά στο κατσαρόλι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει και το ρίχνουμε πάνω στο γλυκό.
Οτι μας έμεινε από το φακελάκι της τρούφας το ρίχνουμε πάνω στο γλυκό.
Βουτυρώνουμε ελαφρά ένα πυρεξάκι ή ένα ταψάκι.
Εγω το έψησα σε ταψί 26 εκ. στους 175 βαθμούς κελσίου με αέρα στους 155 βαθμούς για 40περίπου λεπτά!