Μυστικό ψησίματος!
Το χοιρινό κρέας δεν το ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία.
Το ιδανικό είναι 200-220 βαθμοί για τα μεγάλα κομμάτια
και 220-240 για τα μικρά.
Για να θυμάστε ευκολότερα, για κάθε εκατοστό ύψους του χοιρινού θα ψήσετε επί 10 λεπτά!
Δηλαδή ένα κομμάτι 10 εκατοστά ύψος, θα το ψήσετε 1 1/2 ώρα περίπου!
Αυτός είναι ένας γενικός κανόνας, παίζει ρόλο το αν είναι από νεαρό ζώο ή πόσο λιπαρό ή άπαχο είναι το κομμάτι.
