Σήμερα θα σας πω ένα μυστικό ακόμα για φύλλο πίτας!
Πρόσφατα που βρέθηκα στην Πύλη Τρικάλων, η κυρία Χρυσούλα μου είπε το εξής: “Θα βάλεις 500 γρ αλεύρι, 5-6 κ.σ. λάδι, νερό όσο χρειαστεί, αλάτι και 1 κ.γλ. μέλι!
Εγώ πρόσφατα έκανα μια πίτα με φύλλο σόδας και πρόσθεσα μέλι στην ζύμη! Έγινε καταπληκική αλλά θα προσπαθήσω να κάνω σαν την δικιά της!
Βέβαια η ίδια επέμενε ότι για να πετύχω σωστή πίτα πρέπει να ανοίξω πολλά φύλλα (10 π.χ.)
Επίσης βάζει ανάμεικτο βούτυρο με λάδι ανάμεσα στα φύλλα.
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Μύδια σαγανάκι σπεσιαλιτέ Θεσσαλονίκης
- Έφη Γρίβα στο Μύδια σαγανάκι σπεσιαλιτέ Θεσσαλονίκης
- Demy Nika στο Κρεατόπιτα Λιτοχώρου (πρωτοχρονιάτικη)
- Ελένη κωνσταντα στο Κρεατόπιτα Λιτοχώρου (πρωτοχρονιάτικη)
- Demy Nika στο Focaccia (Φοκάτσια) το ιταλικό ψωμί με αρωματικά
Ιστορικό
- Νοε 2023
- Σεπτέμβριος 2023
- Ιούνιος 2023
- Απρίλιος 2023
- Μαρ 2023
- Φεβ 2023
- Ιαν 2023
- Νοε 2022
- Οκτ 2022
- Σεπτέμβριος 2022
- Αυγ 2022
- Ιούλιος 2022
- Ιούνιος 2022
- Μάϊος 2022
- Απρίλιος 2022
- Μαρ 2022
- Φεβ 2022
- Ιαν 2022
- Νοε 2021
- Οκτ 2021
- Σεπτέμβριος 2021
- Αυγ 2021
- Ιούλιος 2021
- Ιούνιος 2021
- Μάϊος 2021
- Απρίλιος 2021
- Μαρ 2021
- Φεβ 2021
- Ιαν 2021
- Δεκ 2020
- Νοε 2020
- Οκτ 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αυγ 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάϊος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μαρ 2020
- Φεβ 2020
- Ιαν 2020
- Δεκ 2019
- Νοε 2019
- Οκτ 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αυγ 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάϊος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μαρ 2019
- Φεβ 2019
- Ιαν 2019