ΥΛΙΚΑ
- 2 μελιτζάνες φλάσκες κομμένες κατά μήκος στη μέση
- 4 φέτες μοσχαράκι, κατά προτίμηση φιλέτο, μαγειρεμένο κοκκινιστό
- 4 φέτες τυρί φέτα ή ξινομυζήθρα
- 4 φέτες ντομάτα
- 4 φέτες κίτρινο τυρί, κατά προτίμηση γραβιέρα
- ½ κ.γ. κανέλα τριμμένη
- αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χαράζετε τις μελιτζάνες από την κομμένη πλευρά και τις τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν. Τις τοποθετείτε σε ταψάκι με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω.
Τοποθετείτε πάνω σε κάθε «μισό» μελιτζάνας μία φέτα μοσχαράκι με λίγη από τη σάλτσα του, μία φέτα λευκό τυρί, μία φέτα ντομάτα, μία φέτα κίτρινο τυρί και πασπαλίζουμε με λίγη κανέλλα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC, αντιστάσεις, μέχρι να λιώσουν τα τυριά. Σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές ή πουρέ ή ρύζι.
πηγη gastrotourismos.gr, φωτο zorbabook