Μια που είπαμε για ομελέτα Ισπανική να σας δείξω και μια άλλη παραλλαγή από τον δάσκαλό μου στην σχολή Σεφ Μαγειρικής!
Φάρσα για ομελέτα Εσπανιόλ
(φάρσα λέγεται η παρασκευή μιας γέμισης για λαχανικά, κρεατικά, πίτες, θαλασσινά.)
Βάζουμε λάδι ή βούτυρο ή και τα δύο μαζί , ρίχνουμε κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες.(ανάλογα, βάζουμε 2)
Προσθέτουμε πιπεριές κομμένες ζουλιέν (μπαστουνάκια λεπτά) και ντομάτες κονκασέ.
Αλάτι-πιπέρι-μαϊντανό
Αν θέλουμε προσθέτουμε στο τέλος σπανάκι βρασμένο και κομμένο.
Ρίχνουμε στο τηγάνι τα αυγά της ομελέτας μαζί με μια κουταλιά από την φάρσα.
Μετά ρίχνουμε κι άλλες κουταλιές εδώ κι εκεί πάνω στην ομελέτα και αφήνουμε να ψηθεί σε μέτρια φωτιά
Αν θέλετε βάζετε το μείγμα σε σκεύος φούρνου και κάνετε πάλι το ίδιο, ψήνετε μέχρι να ψηθεί το αυγό, 180 βαθμούς, αντιστάσεις.
φωτο ενδεικτική