Υλικά
2 κομμάτια οσομπούκο (είναι μέρος από το κότσι)
3-4 ντομάτες ψιλοκομμένες
διάφορα μπαχαρικά (θυμάρι, μπαχάρι, πιπέρι,δάφνη, κανέλα)
λίγο άσπρο κρασί για το σβήσιμο
αλάτι
λάδι
ελάχιστη ζάχαρη
4-5 πατάτες (κομμένες για τηγάνι)
2 κομμάτια οσομπούκο (είναι μέρος από το κότσι)
3-4 ντομάτες ψιλοκομμένες
διάφορα μπαχαρικά (θυμάρι, μπαχάρι, πιπέρι,δάφνη, κανέλα)
λίγο άσπρο κρασί για το σβήσιμο
αλάτι
λάδι
ελάχιστη ζάχαρη
4-5 πατάτες (κομμένες για τηγάνι)
Στην χύτρα βάζουμε λιγο λάδι να ζεσταθεί πολύ.
Έχουμε πλύνει και σκουπίσει με χαρτί πολύ καλά το κρέας.
Το βάζουμε στην χύτρα να θωρακιστεί σε όλες τις μεριές.
Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, την ζάχαρη, τα μπαχαρικά που θέλουμε, λίγο λάδι ακόμα και λίγο νερό.
Αφήνουμε με κλειστή χύτρα για 30-40′ ανάλογα το μέγεθος των κομματιών του κρέατος.
Ετοιμάζουμε ένα ταψάκι και ρίχνουμε τις πατάτες. Ραντίζουμε με αλάτι, λάδι, λίγη ρίγανη και ψήνουμε στον αέρα, 220 μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν για 20′ περίπου.
Σερβίρουμε.
*δείτε πώς ξεκόλλησε το κρέας από το κόκκαλο!