Παγωτό με γιαούρτι και μέλι!
Υλικά
500γρ. γιαούρτι στραγγιστό
150γρ. κρέμα γάλακτος
3 κουταλιές μέλι Πορτοκαλιάς (αν δεν βρείτε βάζετε ότι έχετε)
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
500γρ. γιαούρτι στραγγιστό
150γρ. κρέμα γάλακτος
3 κουταλιές μέλι Πορτοκαλιάς (αν δεν βρείτε βάζετε ότι έχετε)
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Για το σερβίρισμα
Καρύδια-μέλι
Καρύδια-μέλι
Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, το μέλι, το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να αφρατέψει.
Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει για μισή ώρα.
Βγάζουμε από την κατάψυξη και χτυπάμε με ένα αυγοδάρτη.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για τέσσερις φορές ανά μισή ώρα, τέλος αφήνουμε για δυο ώρες να παγώσει πριν σερβίρουμε.
Για το σερβίρισμα θρυμματίζουμε καρύδια και προσθέτουμε μια κουταλιά μέλι
Καλή επιτυχία!!!
Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, το μέλι, το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να αφρατέψει.
Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει για μισή ώρα.
Βγάζουμε από την κατάψυξη και χτυπάμε με ένα αυγοδάρτη.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για τέσσερις φορές ανά μισή ώρα, τέλος αφήνουμε για δυο ώρες να παγώσει πριν σερβίρουμε.
Για το σερβίρισμα θρυμματίζουμε καρύδια και προσθέτουμε μια κουταλιά μέλι
Καλή επιτυχία!!!
πηγη kritikes-geuseis.gr