Υλικά
Έτοιμα φύλλα κρούστας που θα κόψουμε μακρόστενα
12-15 φέτες παστουρμά (καθαρίζουμε το γύρω-γύρω δηλαδή το τσιμένι)
φέτες ντομάτας κομμένες στη μέση
φέτες κασέρι ή τυρί που λιώνει ή τριμμένο
λάδι
Εκτέλεση
Σε ταψί ρηχό, βάζουμε λαδόκολλα.
Λαδώνουμε τα φυλλα με λάδι.
Τοποθετούμε ένα κομματάκι παστουρμά, μετά τυρί, και από πάνω μικρή φέτα ντομάτα.
Κλείνουμε σε τρίγωνο με το τελικό δίπλωμα να ακουμπάει κάτω. (όπως κάνουμε στα τυροπιτάκια)
Τα βάζουμε όλα στην λαδόκολλα.
Αλείφουμε με λάδι
Ψήνουμε στους 180, αντιστάσεις για 25′ περίπου, να χρυσίσουν.