Yλικά για βάζο 250ml
- 1/3 κούπας λευκό σιναπόσπορο
- 1 κούπα νερό
- ¼ κούπας λευκό ξύδι κρασιού ή μηλόξιδο
- 3 κουταλιές σούπας μέλι
- 1 κουταλιά γλυκού κουρκουμά
- ½ κουταλιά γλυκού αλάτι
Βάζουμε τον σιναπόσπορο σε μπολ με το νερό και αφήνουμε να φουσκώσει 8-12 ώρες.
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και αφήνουμε να χτυπηθούν σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να γίνει η υφή της μουστάρδας όσο λεία θέλουμε.
Αν χρειαστεί να αραιώσουμε το μeίγμα, προσθέτουμε κουταλιά κουταλιά λίγο νερό ακόμα.
πηγη tastefull.gr