Πατάτες με κρεμμύδια σήμερα ειδικά για εσάς!
Πατάτες Boulangere
Κόβουμε κρεμμύδι ή κρεμμύδια με σε λεπτές φέτες και πατάτες σε φέτες. Και τα δύο περίπου στο μισό εκατοστό πάχος.
Μαραίνουμε τα κρεμμύδια με βούτυρο σε ένας σκεύος και μετά μόλις μαραθούν ρίχνουμε και τις πατάτες..
Αν έχουμε ρίχνουμε λίγο ζωμό κρέατος (ή φτιάχνουμε με έναν κύβο κρεατικών αν θέλουμε)
Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε όλο το μίγμα σε σκεύος που μπαίνει στον φούρνο.
Τα υγρά του φαγητού να καλύπτουν τα 3/4 του ύψους του.
Ψήνουμε στους 180 μέχρι να πάρουν χρώμα.