Νηστίσιμες πατάτες ογκρατέν
Υλικά:
5-6 μεγάλες πατάτες κομμένες σε ροδέλες
1 φλιτζάνι γάλα καρύδας
250 γρ. φυτικό τυρί τριμμένο
75 γρ μαργαρίνη
μία πιπεριά
1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές ροδέλες
αλάτι-πιπέρι
5-6 μεγάλες πατάτες κομμένες σε ροδέλες
1 φλιτζάνι γάλα καρύδας
250 γρ. φυτικό τυρί τριμμένο
75 γρ μαργαρίνη
μία πιπεριά
1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές ροδέλες
αλάτι-πιπέρι
Παρασκευή:
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να πάρει χρώμα.
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να πάρει χρώμα.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός από το μισό τυρί, σε ένα ταψί ή πυρέξ. Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε τις πατάτες.
Προσθέτουμε και το υπόλοιπο τυρί.
Φουρνίζουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς,για 30 λεπτά με σκεπασμένο σκεύος και για άλλα 30 λεπτά με ανοιχτό.
Φουρνίζουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς,για 30 λεπτά με σκεπασμένο σκεύος και για άλλα 30 λεπτά με ανοιχτό.
πηγή-φωτο mastapiranola.gr