Από την καλή μας φίλη Μάρθα Σπηλιοπούλου
Εβρασα τις πατάτες με τη φλούδα .
Τις ξεφλούδισα όσο ήταν ακόμα ζεστές τις έκοψα κύβους και έριξα αλάτι και ξύδι
Τις άφησα να κρυώσουν και πρόσθεσα ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι καρότο τριμμένο στον τρίφτη, ζαμπόν κομμένο κύβους τυρί κίτρινο κομμένο κύβους και λίγη μαγιονέζα που ανακάτεψα με λίγο γιαούρτι.
Ανακάτεψα την πατατοσαλάτα και την έστρωσα στην πιατέλα πάνω έριξα μαγιονέζα με γιαούρτι και την διακόσμησα.