Από την καλή μας φίλη Κική Πατώνη
Φτιάχνω μια απλή ζύμη:
1 ποτήρι νερό, λιγο αλάτι λιγο ελαιολάδο και λιγο ξύδι . Αλεύρι οσο πάρει. Το χωρίζω σε μπαλιτσες 12 περίπου.
2. Πιο νωρίς εχω ζεματισει τα χόρτα και μόλις κρυώσουν βάζω το τυρί 300γρ. Λιγο λαδι και λίγο αλάτι.
3. Ανοίγω το φύλλο ρίχνοντας μπόλικο αλεύρι και νισεστε για να ανοίξει πιο εύκολα.
4. Σε κάθε φύλλο βάζω με κουτάλι περίπου 2 κουταλιές λαδι και γέμιση. Το τυλιγω και στο ταψί.
5. Ο φούρνος στους 250 βαθμούς για 40λεπτά περίπου ψήνω.
αν ψήσετε σε λιγότερους βαθμούς θα χρειαστεί περισσότερη ώρα
Πριν βάλω την πίτα στον φούρνο βάζω λαδι και λίγο νερό.
Μόλις ψηθεί ρίχνω παλι λιγο νερό.
Σαν να την πιτσιλαω με τα δάχτυλα μου και την σκεπαζω με μια πετσέτα.
Στο πάρτυ δεν έμεινε ούτε ψίχουλο!!!!