Από την καλή μας φίλη Ρούλα Μπαρμπαδάκη
200 γραμμάρια κουβερτουρα ψιλοκομμένη
1 ζαχαρουχο μεγάλο
100 γραμμάρια βούτυρο
500 γραμμάρια κέικ τριμμένο στο μουλτι
1 κούπα καρύδια χοντροκομμένα
2- 3 κουταλιές της σούπας κονιάκ ή λικέρ ότι έχετε στο σπίτι
χαρτάκια για να τα βάλουμε επάνω.
Επικάλυψη με τρούφα σοκολάτας καρύδια χοντροκομμένα ινδοκαρυδο τριμμένο κέικ τριμμένο μπισκότο .
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα την κουβερτουρα ψιλοκομμένη το βούτυρο και το ζαχαρουχο να λιώσουν αφού λιώσουν τα κατεβάζουμε από τη φωτιά να κρυώσουν λίγο μετά βάζουμε το κέικ τα καρύδια και το κονιάκ και τα ανακατεύουμε καλά και τα βάζουμε στο ψυγείο. Μετά τα βγάζουμε τα πλάθουμε μπαλάκια και τα βάζουμε στα χαρτάκια.