Κολοκυθάκια – πιτσάκια πανεύκολα #glutenfree
4 μεγάλα κολοκύθια, κομμένα κατά μήκος
2 φλ.τσ. ντομάτα σάλτσα
1 φλ.τσ. τριμμένη μοτσαρέλα
φέτες μίνι πεπερόνι (ή κάποιο αλλαντικό χωρίς γλουτένη)
Ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό, για γαρνιτούρα
2 φλ.τσ. ντομάτα σάλτσα
1 φλ.τσ. τριμμένη μοτσαρέλα
φέτες μίνι πεπερόνι (ή κάποιο αλλαντικό χωρίς γλουτένη)
Ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό, για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς αντιστάσεις
Κόψτε τα κολοκύθια στη μέση κατά μήκος και αδειάστε την ψίχα
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
Βάζουμε τα κομμένα κολοκύθια να μαραθούν λίγο για 7-8′
Τα τοποθετούμε σε ταψάκι και ρίχνουμε από πάνω
Βάζουμε σάλτσα, μοτσαρέλα, σαλάμι-πεπερόνι, ψήνουμε για 15′ μέχρι να πάρει χρώμα
πηγη delish.com