Υλικά
1 πλάκα κουβερτούρα (125γρ)
4 κ.σ. άχνη
2 κ.σ. γάλα
100γρ βούτυρο φρέσκο
1 σφηνάκι ότι λικέρ ή κονιάκ θέλετε
Πώς γίνεται
Βάζουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα, (δηλαδή ένα κατσαρολάκι με αρκετό νερό και από πάνω ένα μεταλλικό σκεύος που θα σπάσουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια)
Το νερό πρέπει να βράσει αλλά μόλις βράσει θα μειώσουμε την θερμοκρασία για να μην καεί η σοκολάτα.
Αφού λιώσει ρίχνουμε όλα τα υλικά και στο τέλος αφού αποσύρουμε, ρίχνουμε το βούτυρο.
Θέλουμε ένα λείο και παχύρρευστο γλάσο.