Πολυνησιακή φρουτοσαλάτα!
υλικά
1 φρέσκο ανανά καθαρισμένο και κομμένο σε ζάρια
1 μικρο πεπονάκι cantalupe καθαρισμένο και κομμένο σε ζάρια (αν δεν βρείτε βάλτε κλασσικό)
12-15 φράουλες κομμένες κατά μήκος
3 νεκταρίνια κομμένα σε ζάρια
1 φλυτζάνι φρέσκα φραμπουάζ,
3 ακτινίδια καθαρισμένα και κομμένα σε ζάρια.
Για τη σάλτσα:
1/2 φλυτζάνι μέλι,
χυμός και ξύσμα από 1 λάιμ,
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο τριμμένο ginger,
2 κουταλιές της σούπας παπαρουνόσπορο (μαύρο σουσάμι)
Εκτέλεση
Βάλτε όλα τα υλικά της σάλτσας στην κουζινομηχανή και χτυπήστε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βάλτε τη σάλτσα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν τη σερβίρετε.
Καθαρίστε, κόψτε και αναμείξτε τα φρούτα σε σαλατιέρα και σερβίρετε περιχύνοντάς τα με τη σάλτσα.
πηγη cookingtalesoftheworld.wordpress.com, φωτο newsbeast