Πώς ανοίγω πιο εύκολα την ζαχαρόπαστα σε φύλλο (σπιτική ή του εμπορίου)
Καταρχήν την έχετε σε θερμοκρασία δωματίου.
Βάζετε την ποσότητα της ζαχαρόπαστας στο τραπέζι ή στην τάβλα ή στον πάγκο, αφού πρώτα έχετε ρίξει λίγη άχνη ή νισεστέ και στην επιφάνεια και πάνω στην ζαχαρόπαστα.
Κοβετε ένα μεγάλο κομμάτι μεμβράνης και το βάζετε επάνω στην ζαχαρόπαστα.
Με τον πλάστη πάνω στην μεμβράνη, ανοίγετε σιγά σιγά την ζαχαρόπαστα! Μετά κάνετε ότι σχέδια θέλετε.
Φωτο WomenOnly
