1. Πρέπει να ξαλμυρίσουμε τον μπακαλιάρο και να βγάλουμε την πέτσα
Το φιλέτο είναι πιο ακριβό, με κόκκαλα πιο φθηνό.
Εσείς μόλις το αγοράσετε θα το κόψετε σε μικρότερα κομμάτια και θα το βάλετε σε λεκανίτσα με νερό να το σκεπάζει. Θα αλλάξετε το νερό 2-3 φορές αλλιώς θα είναι λύσσα! Ένα 12ωρο θα γίνει αυτό.
2. Το λάδι που θα τηγανιστεί να είναι καυτό
3. Σκουπίζουμε από τα νερά καλά, με χαρτί, όλα τα κομμάτια.
4. Δεν πετάμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου μέσα στο τηγάνι, πρώτα βυθίζουμε το μισό κομμάτι να φουσκώσει και μετά αφήνουμε να πέσει!
φωτο: botilia.gr
Το φιλέτο είναι πιο ακριβό, με κόκκαλα πιο φθηνό.
Εσείς μόλις το αγοράσετε θα το κόψετε σε μικρότερα κομμάτια και θα το βάλετε σε λεκανίτσα με νερό να το σκεπάζει. Θα αλλάξετε το νερό 2-3 φορές αλλιώς θα είναι λύσσα! Ένα 12ωρο θα γίνει αυτό.
2. Το λάδι που θα τηγανιστεί να είναι καυτό
3. Σκουπίζουμε από τα νερά καλά, με χαρτί, όλα τα κομμάτια.
4. Δεν πετάμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου μέσα στο τηγάνι, πρώτα βυθίζουμε το μισό κομμάτι να φουσκώσει και μετά αφήνουμε να πέσει!
φωτο: botilia.gr