Αν για κάποιο λόγο μυρίζει το ψάρι που θα μαγειρέψετε (παρ’όλο που το πήρατε φρέσκο), ή το έχετε βάλει στην κατάψυξη χωρίς να έχετε βγάλει τα εντόσθια από λάθος,βάλτε το σε γάλα και αλάτι.
Θα συνέλθει! Γενικά τα ψάρια τα καταψύχουμε μέσα σε γυάλινα τάπερ με νερό, αφού πρώτα τα καθαρίσουμε και τα πλύνουμε.
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Γαλατόπιτα με φύλλο κρούστας
- Παναγιώτης στο Γαλατόπιτα με φύλλο κρούστας
- Demy Nika στο Το σωστό σιρόπιασμα στα γλυκά ταψιού
- Λαμπρινή Τρουμπούκη στο Το σωστό σιρόπιασμα στα γλυκά ταψιού
- aA στο Κουνέλι τσιγαριαστό (σπεσιαλιτέ Κρήτης)
Ιστορικό
- Μάιος 2024
- Νοέμβριος 2023
- Σεπτέμβριος 2023
- Ιούνιος 2023
- Απρίλιος 2023
- Μάρτιος 2023
- Φεβρουάριος 2023
- Ιανουάριος 2023
- Νοέμβριος 2022
- Οκτώβριος 2022
- Σεπτέμβριος 2022
- Αύγουστος 2022
- Ιούλιος 2022
- Ιούνιος 2022
- Μάιος 2022
- Απρίλιος 2022
- Μάρτιος 2022
- Φεβρουάριος 2022
- Ιανουάριος 2022
- Νοέμβριος 2021
- Οκτώβριος 2021
- Σεπτέμβριος 2021
- Αύγουστος 2021
- Ιούλιος 2021
- Ιούνιος 2021
- Μάιος 2021
- Απρίλιος 2021
- Μάρτιος 2021
- Φεβρουάριος 2021
- Ιανουάριος 2021
- Δεκέμβριος 2020
- Νοέμβριος 2020
- Οκτώβριος 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αύγουστος 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάιος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μάρτιος 2020
- Φεβρουάριος 2020
- Ιανουάριος 2020
- Δεκέμβριος 2019
- Νοέμβριος 2019
- Οκτώβριος 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αύγουστος 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάιος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μάρτιος 2019
- Φεβρουάριος 2019
- Ιανουάριος 2019