Ας δούμε σήμερα πώς θα φτιάξουμε ωραίες και νόστιμες σούπες!
1. Οι σούπες μαγειρεύονται σε χαμηλή φωτιά
2. Για να κάνετε πιο πλούσια στην γεύση και στην υφή τις σούπες μπορείτε να βάλετε: ρύζι καρολίνα, τραχανά, κριθαράκι ή μικρά ζυμαρικά
3. Αν πρόκειται να σερβίρετε την σούπα μετά από αρκετές ώρες π.χ. για ένα τραπέζι, κάντε το εξής: Επειδή αν έχουν μέσα αμυλούχες τροφές (ρύζι-τραχανά-μακαρόνια-κριθαράκι) θα πήξουν μόλις κρυώσουν, μισοβράστε χωριστά τις αμυλούχες τροφές και ενώστε με την υπόλοιπη σούπα. Βράστε την σούπα για ένα τέταρτο πριν την σερβίρετε.
4. Ξαφρίστε την σούπα που περιέχει ψάρι ή κρέας ή κοτόπουλο για να γίνει πιο νόστιμη (ο αφρός περιέχει “σκοτωμένο” αίμα και περιττές ουσίες)