-1½ κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
-1 κιλό πράσα κομμένα σε ροδέλες
-½ κιλό κεφαλοτύρι κομμένο σε κομματάκια
-4-5 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
-1-2 κουτ. της σούπας βούτυρο φρέσκο.
-1 κουτ. του γλυκού ρίγανη
-1 λεμόνι (το χυμό του)
-αλάτι & πιπέρι φρεσκοτριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο και τσιγαρίζουμε το χοιρινό (αφού το αλατοπιπερώσουμε) μέχρι να ροδίσει καλά. Οταν είναι έτοιμο το αφαιρούμε και το βάζουμε σε μια πιατέλα Στο ίδιο τηγάνι που ψήσαμε το κρέας ρίχνουμε τα πράσα και τα ψήνουμε ανακατεύοντας συνέχεια για να μη μαυρίσουν Οταν τα πράσα είναι έτοιμα τα ρίχνουμε πάνω στο χοιρινό και τα αφήνουμε στην άκρη Αλευρώνουμε το κεφαλοτύρι αφού το περάσουμε ελαφρά απο τρεχούμενο νερό και το τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές