από την καλή μας φίλη Rodoula Avon
Υλικα
1 φάκελο Κρέμα βανίλια (την απλή , όχι για βράσιμο)
Γάλα για την κρέμα
Σταγόνες λευκής σοκολάτας
Φίλε αμυγδάλου
Κερασάκια γλυκό του κουταλιού
2 κούπες ζάχαρη
3/4 της κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα σκόνη κακάο
1 λίτρο γάλα
1 κουβέρτουρα
Σου έτοιμα η κρουασανακια με γέμιση κρέμα μιλφειγ
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλες τις σκόνες μαζί αλεύρι ζάχαρη κακάο σε ένα μπολ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το 1 λίτρο γάλα με την κουβέρτουρα… μόλις λίγο ζεσταθεί και λιώσει η κουβέρτουρα ρίχνουμε τις σκόνες και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει η κρέμα μας … προσοχή να μην αρπάξει καλό ανακάτεμα…
Σε ένα άλλο κατσαρολακι κάνουμε την κρέμα βανίλια.
Αφού κρυώσουν λίγο οι κρέμες μας το συναρμολογούμε.
Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε λίγη κρέμα βανίλια τοποθετούμε σου ή κρουασανακια και καλύπτουμε την επιφάνεια συνεχίζουμε με κρέμα σοκολάτας ξανά βάζουμε σου ή κρουασανακια την υπόλοιπη λευκή κρέμα ξανά σού κρουασανακια και τέλος την υπόλοιπη σοκολατένια κρέμα.
Γαρνίρουμε με σταγόνες λευκής σοκολάτας φίλε αμυγδάλου σαντιγί και κερασάκια
Καλή επιτυχία 😄😊❤️