Υλικά
1 κονσέρβα ρεβύθια στραγγισμένα (ή 2 φλ.τσ. βρασμένα ρεβύθια)
1 μικρό κρεμμύδι
1/2 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι και Πιπέρι
Ρίγανη και μέντα
1 αυγό
Ελαιόλαδο
Τριμμένη φρυγανιά (4 κ.σ.)
2 με 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Φρέσκο μαϊντανό και μέντα
Εκτέλεση
Τοποθετήστε το κρεμμύδι και το σκόρδο στον επεξεργαστή τροφίμων και ψιλοκόψτε και στη συνέχεια προσθέστε τα ρεβίθια και συνεχίστε με το μπλέντερ
Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα μπολ προσθέστε και άλλα συστατικά και αναμείξτε προσθέστε αρκετή τριμμένη φρυγανιά για να φτιάξετε ένα μαλακό αλλά σταθερό μείγμα ώστε να μπορείτε να το πλάθετε Στη συνέχεια, κυλήστε τα μέσα σε τριμμένη φρυγανιά
και τηγανίζετε σε σπορέλαιο ή ελαιόλαδο
Έφτιαξα μισά σκέτα και με μισά με τα φρέσκα βότανα
Έφτιαξα 16 κομμάτια 😘😘
συνταγή από xrysoskoufaki.gr